Találkozási pont változás Lyonban!

Közös vonulás újra.Jusson el mindenkihez a hír…

A Bordeaux-i, majd főleg a Marseille-i több ezres közös vonulás létszáma miatt új találkozási pontot jelöltek ki a magyar szurkolótáborok a Portugália elleni EB mérkőzésünk helyszínén, Lyonban. (Az eredeti tervek szerint a belvárosból mentünk volna a külvárosban lévő stadionhoz villamossal, de több ezer fővel ezt lehetetlen normálisan megvalósítani.)

Az új helyszín:

3 Avenue de Bohlen,69120 Lyon,Franciaország

A helyszín megközelíthető metróval (az MA metró végállomása ), villamossal (T3 villamos)  és a  repülőtérre vezető Rhonexpress-szel, mindháromról a Vaulx-en-Velin La Soie nevű állomáson kell leszállni.

(Lyon metró és villamos hálózatának egyszerűsített térképe itt látható. Kattints ide.)

Kérünk mindenkit, hogy ezt a hírt, az új találkozási pont helyszínét juttassa el minél több ismerőséhez, akár ott lesz a mérkőzés,akár nem.

Osszátok meg a közösségi oldalakon, a különböző csoportokba, oldalakon, a fórumokon, vagy esetleg küldjétek el emailben, sms-ben a Lyonban lévő,kiutazó ismerőseiteknek. Köszönjük.

Kérjük a média munkatársait,hogy közöljék le a találkozási pont helyszínének változását. (Feleslegesen ne menjen senki a régi helyszínre.) Köszönjük.


fradimob.hu

Facebook hozzászólások

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ezt olvastad?

88 huligánt tiltottak ki a Dortmundnál

Nyolcvannyolc dortmundi futballhuligánt kitiltott a stadionokból a Német