„Nincs hatalom, ami megoszthat bennünket” – üzenték a lengyel szurkolók

Újabb felemelő példáját láthattuk a magyar-lengyel barátságnak, amelyet a két nemzet szurkolói következetesen képviselnek. A vasárnapi Kielce–Szeged férfi kézilabda meccsen együtt üzenték a drukkerek: „Nincs hatalom, ami megoszthat bennünket”. Bár a magyar csapat végül kikapott a Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen, a jelenet miatt mégsem emlékezhetünk rossz szájízzel.

Bár a MOL-Pick Szeged 28–24-re kikapott a címvédő Vive Tauron Kielce vendégeként a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 12. fordulójában, mégis volt minek örülnünk. A két szurkolótábor remek kapcsolatát mutatja, hogy a kezdés előtt a csapatokat közös koreográfiával köszöntötték, amely teljesen beborította az egyik lelátót.

„Nincs hatalom, ami megoszthat bennünket” – olvashatták a nézők (angolul) a magyar-lengyel barátságra utalva.

A pályán látottak miatt nem örülhettek a szegedi szurkolók. Bár a csapat helytállt, végül kikapott a Bajnokok Ligája címvédőjétől. A mezőny legeredményesebb játékosa a hazaiak spanyol beállója, Julen Aguinagalde volt, aki mind a nyolc kísérletét gólra váltotta. Lassan ideje megtörni a szegedi rossz sorozatot: a téli szünet után sorozatban harmadik meccsét is elveszítette az együttes, igaz, emiatt a vereség miatt nem kell pironkodni.

Pestisracok.hu

Facebook hozzászólások

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ezt olvastad?

Az MLSZ megbüntette a Fradit és az Újpestet

Ismét ülésezett a Fegyelmi Bizottság.