MLSZ: Az Újpest súlyos árat fizet a derbiért

Szurkolói rendbontások miatt az Újpest fizeti a legnagyobb büntetést a héten. Ugyanakkor a Ferencváros, a Honvéd, a Debrecen, a Diósgyőr és a Haladás sem úszta meg a szankciót.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) március 7-i ülésén az alábbi határozatokat hozta – írja az mlsz.hu.

NB I

– A FEB a Gyirmót – Haladás mérkőzéssel kapcsolatban a Haladást, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása), 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

– A FEB a DVSC – Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban a DVSC-t, mint visszaesőt, mérkőzés rendezési előírások megsértéséért, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 150.000 Ft, a Diósgyőrt, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

– A FEB a Videoton FC – Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban a Honvédot, mint visszaesőt, szurkolóinak pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért, valamint szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

– A FEB az Újpest – FTC mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt, mérkőzés rendezési előírások megsértéséért, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezet), továbbá a rend nem megfelelő biztosításáért (a mérkőzés lefújása után egy szurkolója a játéktérre ment) 500.000 Ft, az FTC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet és az ellenfél szidalmazása) 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Csakfoci.hu

Facebook hozzászólások

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ezt olvastad?

Loki-szurkolók halálos balesete: egy év után sincs ítélet

Berettyóújfalu – A lengyel kamionos vallomást tett a