“Mi legalább nem vagyunk a kontinens nevetsége” – Romániában a magyarok vereségén röhögnek

Az egyik román újságíró lesújtó véleményt fogalmazott meg Facebook-oldalán Andorrában veszítő válogatottunkról, mint írja, “Romániának nincsenek nagy nemzetközi eredményei, de rajtunk legalább nem röhög az egész kontinens”.

Az egyik legnagyobb lap egyik vezető újságírója nem felejtett el belénk rúgni az Andorra elleni vereség után.

A Sport Gazeta című lap újságírója, Dan Udrea hivatalos Facebook-oldalán írt bejegyzést a magyarok történelmi vereségével kapcsolatban, a bejegyzést arra használta fel, hogy “belénk rúgjon egyet”. A szerző sorainak tartalmával egyébként a jelenlegi helyzetünkben nem érdemes különösebben vitatkozni, az már más kérdés, hogy mi késztet egy vezető román újságírót arra, hogy az Andorra-Magyarország meccset használja fel “önigazolásként”.

“Az elmúlt években sorra azt hallottuk: mennyit fektet be a magyar állam a futballba, milyen nagyszerű fejlesztési stratégiájuk van. A labdarúgásban, nyilván.

Nos, tíz éves óriási befektetések és szenzációs tervek után Magyarországnak sikerült veszteni Andorra ellen hivatalos mérkőzésen. Viccnek tűnik, de nem az, tegnap este Andorra-Magyarország 1-0. Az előzmények, a tavalyi Feröer-szigetek – Magyarország 0-0 után után itt egy újabb szégyen!

Klubcsapataik szintje szintén “megerősíti” a nagyberuházásokat: Magyarország a 33. helyet foglalja el a besorolásban, olyan országok mögött, mint Azerbajdzsán, Kazahsztán, Lichtenstein. Románia 17. Svédország, Dánia, Lengyelország fölött.

Romániában “nincs” nemzeti csapat, az európai kupákon keresztül sincsenek nagy eredményeink, de mi legalább nem vagyunk a kontinens nevetsége, mint Magyarország. A labdarúgásban, nyilván.”

Csakfoci.hu

Facebook hozzászólások

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ezt olvastad?

A HVG-ben egy Hont nevű senki lenácizta a magyar szurkolókat

A ballib publicistának kinyílt a csipája.