László Csaba: Elnézést kell kérnünk a szurkolóktól!

Egy gólos vereséget szenvedett hazai pályán a DAC a Poprád ellen, ezzel búcsúzik a szlovák kupától. A mérkőzés után László Csaba vezetőedző a poprádi František Šturma után tartott sajtótájékoztatót, ugyanis a vendégcsapat edzője a lefújás előtt tiszteletlen volt. 

„Nagyon csalódott vagyok. A rózsahegyi mérkőzés után megmondtam a játékosoknak, térjenek vissza a valóságba és ne gondolják, hogy hazai pályán veretlenek. Csalódott vagyok néhány játékos teljesítménye miatt. Ez nem vicc, a futball a mi munkánk, nem 100 hanem 1000 százalékot kell nyújtanunk. Rózsahegy ellen és ma is két gólt kaptunk rögzített helyzetből, ez több mint rossz.

A csapat és a stáb nevében is elnézést kérek a szurkolóktól, akik folyamatosan buzdítottak bennünket és a vereség után is megtapsoltak minket.

Gratulálok az ellenfélnek, hogy megnyerte a mérkőzést. Tisztelem az ellenfelet, de ugyanezt elvárom az edzőtől is. Külön sajtótájékoztatót kértem, mert nem éreztem felőle a tiszteletet. Amit a mérkőzés vége előtt pár perccel mutatott, azt nem lehet közzé tenni. Mindegy, hogy nyersz, vagy veszítesz, mindig embernek kell maradnod.“

http://www.sportolunk.sk

Facebook hozzászólások

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ezt olvastad?

41 ezer néző – ilyen volt a belgrádi derbi hangulata

Szombaton a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a