Forró csoki, fánk és szelfi

Szurkoló nem sok lesz a hétvégi FTC – Videoton rangadón. Korábban jelezték a fehérvári ultrák, hogy bojkottálják a mérkőzést…

Hétvégén a Groupama színházba látogat a Videoton. De, a Videoton ultrái nélkül. És most sem lesznek ott a Ferencváros fanatikusai.

Ez nem egy labdarúgó mérkőzés lesz, ultrákkal, pirotechnikával, hatalmas szurkolással, hangulattal, hanem valami újfajta majális várható, ahol parókás bohócok kenik az arcukra a vattacukrot.

Lesz forró csoki, fánk és természetesen szelfi is, hátha több néző lesz.

Már csak pár bazári majom kéne. Vagy vannak már azok is?

A Ferencvárosi Nagycirkusz bemutatja:

NB I-es labdarúgó-csapatunk szombaton, 18.00-kor játssza első hazai bajnoki mérkőzését a tavaszi szezonban, méghozzá a listavezető Videoton ellen. Megéri időben érkezni a Groupama Arénába, hiszen színes programokkal, és nyereményjátékokkal várjuk drukkereinket. Kapunyitás 16.30-kor.

A nap szurkolója
A mérkőzés előtt egyik bérletes szurkolónk kártyaszámát kisorsoljuk az eredményjelzőn. A szerencsés két VIP jegyet nyer következő hazai meccsünkre.

Forró csoki

A Telekom és a Lagardere jóvoltából időben érkező szurkolóinkat meghívjuk egy pohár forró csokira.

Ismét repül a Fradi Sas
Véget ér a téli szünet a Fradi Sas számára is! Klubunk élő jelképe ismét repül a kezdőrúgás előtt a Groupama Arénában!

FradiFarsang

Farsang alkalmából klasszikus farsangi fánkot is lehet kapni, szurkolóinkat pedig arra bátorítjuk, hogy öltözékükön minél inkább jelenjenek meg klubunk színei, a zöld és a fehér. Aki posztolja a #fradifarsang hashtaggel ellátott képét, részt vesz egy nyereményjátékban, amelyben egy fő páros belépőt nyerhet a Depeche Mode Groupama Arénabeli koncertjére.

Telekom pólóágyú
A félidőben a Telekom jóvoltából több száz Fradi pólót lövünk a lelátóra.

Csillagvadászat
A mérkőzés félidejében folytatódik a Csillagvadászat nevű játék. Miután a Fradi gomb kisorsol három embert, a játék célja a kapura feszített molinóba lőni a labdát a különböző nyereményekért.

Sasszem
A Videoton elleni mérkőzés szünetére is készítünk meglepetést: a Sasszem azokat a párokat keresi majd, akik zöld-fehérbe öltöztek a #fradifarsang alkalmából. Ezek a párok az eredményjelzőn is viszontláthatják magukat…

Szelfi tükör

A lelátó alatt elhelyezett Szelfi tükörnél kapunyitástól zárásig készíthetnek fényképet magukról és barátaikról szurkolóink, a fotót pedig ingyen ki is nyomtatjuk nekik.

NB I, 21. forduló
FTC–Videoton
Február 25., szombat 18.00
Kapunyitás: 16.30

Facebook hozzászólások

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ezt olvastad?

Az MLSZ megbüntette a Fradit és az Újpestet

Ismét ülésezett a Fegyelmi Bizottság.