Diszkrimináció!!! A fradistáknak kell a szkenner, a Vasas drukkereknek nem

A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint május 23-án déltől kezdődik meg a jegyértékesítés a jövő szerdai Magyar Kupa-döntőre. A legolcsóbb belépő 2000 forintba kerül, a legdrágább 7500 forintba.

„A Magyar Labdarúgó-szövetség a klubokkal és a rendőrséggel történt egyeztetés után úgy döntött, hogy az egyenlő feltételek biztosítása érdekében a klubok kérését veszi figyelembe a jegyek értékesítésénél. A döntőben résztvevő mindkét csapat egy nagyobb kontingens belépőt értékesíthet szurkolóinak, a saját jegyértékesítési rendje szerint.

A Vasas FC nem köti klubkártyához szurkolói számára a jegyvásárlást, ugyanakkor eleget tesz a személyi azonosítás feltételeinek. A Ferencváros szurkolói a már megszokott módon, kizárólag FTC szurkolói kártyával vásárolhatnak jegyet a számukra kijelölt szektorokba. A semleges szurkolók személyi azonosítás után, szurkolói kártyával is és kártya nélkül is vásárolhatnak jegyeket. A jegyekhez jutás legegyszerűbb módja továbbra is az internetes elővásárlás: a meccsjegy.mlsz.hu oldalon” – áll az MLSZ közleményében.

A Magyar Kupa május 31-i fináléjában a Vasas és a címvédő Ferencváros 19 órától csap össze egymással az Üllői úti Groupama Arénában.

NSO

Facebook hozzászólások

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ezt olvastad?

Így növelné a nézőszámot az MLSZ

A Magyar Labdarúgó-szövetség keddi évértékelőjén Csányi Sándor az alacsony nézőszámot