Csányi a lemondás helyett marad és marasztalja Storckot is

Csányi Sándor MLSZ-elnök az állami hírtévé sportcsatornájának adott élőinterjút, amelyben kijelentette, Bernd Storck kap egy második esélyt, így marad szövetségi kapitány és szakmai igazgató is. Érdekes még, hogy Csányi elárulta azt is, hogy a német szakember felajánlotta az andorrai vereség után a lemondását, de azt kérte Storcktól, hogy ne hozza azt nyilvánosságra.

Csányi elmondta, hosszú elnökségi ülésen tárgyaltak a Storck sorsáról, és a a múltbéli eredményei, és az Európa-bajnokságon mutatott teljesítmény miatt döntöttek úgy, hogy adnak egy második esélyt a németnek.

Így továbbra is Storck marad az MLSZ szakmai igazgatója, és a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Csányi hangsúlyozta azt is, hogy a magyar futball nem ott tart, ahol az andorrai vereség láttatja, és a kudarcnak oka az is, hogy 6-7 kulcsjátékos nem szerepelhetett a csapatban.

Közölte, hogy Storck munkáját még jobban támogatják majd, és a klubokkal való szorosabb együttműködést várják el a pozíciójában megerősített szövetségi kapitánytól.

Elmondta, hogy bár nem jelent meg a sajtóban, de Bernd Storck felajánlotta a lemondását, de Csányi azt kérte tőle, hogy azt ne hozza nyilvánosságra.

Engesztelné is a szurkolókat: egységesen 1000 forintért lehet jegyet váltani majd a következő válogatott mérkőzésekre.

Facebook hozzászólások

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ezt olvastad?

A DAC több (volt) mint egy klub – Ezért kellett távoznia László Csabának

A Körkép.sk az elmúlt nyolc hónapban testközelből kísérte