A budapesti afrikai fociklub játékosa a fiatalkorú lányt megerőszakoló férfi

A Budapest bajnokságban szereplő afrikaiakból álló focicsapatban szerepel az a férfi, aki megerőszakolt egy fiatalkorú lányt. A Fradi szurkolók csapata több ízben is találkozott velük…

2008-ban alapították a Ferencváros szurkolók csapatát a Ferencvárosi Futball Club-ot. A csapat a BLSZ IV. osztályból indult el és sorra nyerte a bajnokságokat így kerültek össze a négy év múlva az afrikai férfiakból álló Internationale CDF csapatával.

Ahogy megszokhattuk a fradistákat mindenféle jelzőkkel illetik: rasszisták, fasiszták, nácik blablabla… Így előre féltek a szövetségben dolgozók, hogy majd a neonáci magyar drukkerek a feketék véréből fognak inni a meccs végén, vagy a szurkolóik megtámadják az afrikaiakat… Tudniillik az FFC meccsekre mindig jogvédőket hívtak és figyelték a rasszizmust.

Láss csodát! Semmi nem történt, természetesen nem lettek kebelbarátok a sporttársak, de a találkozó is az afrikaiak színészkedésével telt, jól látszott, hogy egy kis rasszizmusra törekedtek… bánatukra elmaradt.

Aztán a parkolóban találkoztak a csapat játékosai a mérkőzés után, és előtört az igazi rasszizmus. Megmutatták a méregfogukat a feketék, felfegyverkezve kérték számon a fradistákat, de tettlegességig nem fajult az incidens.

De, térjünk vissza az ominózus nemi erőszakhoz:

A kameruni focista, Pierre Paul Menyoa a gyanú szerint egy Pest megyei családi házban erőszakolt meg egy fiatalkorú lányt hétfőn, s ezután nyoma veszett.

A 24 éves férfi felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre, ezért a hatóság elrendelte körözését. A férfi 185 centiméter magas, sportos testalkatú, a helyszínről a rendőrség által kiadott tájékoztatás szerint sötét nadrágban, fekete dzsekiben, egy sötét, kötött sapkában és sportcipőben távozott a helyszínről.

Az atv.hu megtudta, hogy Menyoa amatőr futballista és hogy a budapesti Internationale CDF-ben középpályás. Az MLSZ adatbankja alapján a 2016/17-es idényben 8 mérkőzésen lépett pályára.

https://www.facebook.com/intercfse/

Blikk nyomán

Facebook hozzászólások

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ezt olvastad?

Házon belüli leszámolás az angol negyedosztályban

A Cambridge Unitednél egy szóváltás következményeként szabadultak el